Демакс Ди Пи Ай АД

Демакс Ди Пи Ай АД / Demax DPI PLC
Полиграфия и дигитален печат. Управление и архивиране на документи. Информационни системи.

Компанията предлага на своите клиенти гъвкави, иновативни и рентабилни решения и пълна гама услуги – от формулирането на идеята през проекта до готовия продукт.

Демакс Ди Пи Ай разполага със завършена технологична линия за дигитален печат, оборудвана с най-съвременни производствени системи от световни лидери в дигиталните печатни технологии, като IBM, XEROX, KONICA-MINOLTA, HP, както и модерни индустриални системи за пликоване на KERN и PITNEY BOWES.

Демакс Ди Пи Ай АД е част от Демакс Graphic Arts Group, която се състои от няколко компании, специализирани в печат, сигурност и информационни технологии.

Демакс АД е водеща полиграфическа компания в България, притежател на лиценз от Министерството на финансите за производство на ценни книжа, документи и формуляри при постоянен контрол на място от министерството.

Демакс-Холограми АД е водещ предприятие в Югоизточна Европа за производство на холограми и основен производител на холографски матрици, холограми, самозалепващи продукти за сигурност и стикери в България, както добре.

Демакс Ди Пи Ай АД е специализирана в Дигитален печат и персонализация на документи; Бази данни, обработка, поддръжка; Индустриални решения в преработка Database & Laser дигитален печат на големи обеми на бизнес писма за директни приложения мейлинг. Компанията оперира също в областите: ERP-системи, електронно правителство, RFID и т.н.

Демакс Ди Пи Ай АД сертификати: ISO 9001: 2008, ISO / IEC 27001: 2005, ISO 14001: 2004.

Уеб сайт на компанията:

http://demax.bg